Afacerea ta are nevoie de site web de prezentare. Dacă nu vrei apelezi la un specialist în design web pentru un site de prezentare personalizat atunci ai câteva opțiuni la îndemână.
1. Stabilește obiectivele site-ului
Chiar dacă este vorba despre un site de prezentare, site-ul web va trebui să îndeplinească niște obiective. Care este scopul site-ului și cum vrei să îți ajute afacerea?
Poți stabili indici de performanță precum:
- numărul de sesiuni
- numărul de pagini văzute
- durata sesiunilor
- interacțiuni
2. Alege o platformă web
Dacă ești deja familiarizat cu o platformă precum WordPress atunci nu are rost să încerci alte platforme precum WebFlow. Alte platforme pe care ai putea să-ți construiești site-ul de prezentare sunt: Wix, Squarespace, Weebly.
În alegerea platformei web trebuie să iei în considerare și optimizarea SEO.
3. Caută un template ușor de personalizat
Poți cumpăra template-uri de pe site-uri precum themeforest.net sau creativemarket.com. Odată ales template-ul, poți să îl personalizezi schimbând culorile sau/și imaginile astfel încât să se potrivească percepției pe care dorești să o impui.
Există multe template-uri foarte populare pe themeforest cum ar fi Avada. O alternativă la Avada ar fi Divi. Ceva și mai ușor de folosit ca page builder, comparat cu Avada și Divi, este Elementor.
Schimbă cât poți de multe din imaginile cu care vine site-ul web dacă dorești un site de prezentare pe template personalizat diferit de toate celelalte mii sau sute de mii de site-uri care folosesc același template.
4. Publică site-ul și promovează-l
După ce ai verificat conținutul site-ului și totul este în regulă, înscrie site-ul în Google Search Console și promovează-l pe rețelele de socializare. Ai grijă să nu faci spam ci să fii folositor în promovarea site-ului de prezentare.
Succes!
Ai nevoie de suport? Contactează-ne: https://cippo.ro/contact/
Lasă un răspuns